Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Liepājā 59 gadus vecs vīrietis nokrīt no mola

© F64

Aizvadītajā diennaktī 59 gadus vecs vīrietis Liepājā iekritis jūrā no mola apmēram divu metru augstumā, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) preses pārstāve Ilze Bukša.

Vīrietis, iespējams, bijis alkohola reibumā, kā arī iemidzis, sēžot mola malā. Viņš ticis nogādāts slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu līdz 32 grādiem un arī citām veselības problēmām.

Vēl Liepājā divi vīrieši guvuši nopietnas traumas, ar motorlaivām ietriecoties Ziemeļu molā. 38 gadus vecs vīrietis trieciena rezultātā guvis politraumu, viņš guvis ribu lūzumus, vēdera orgānu iekšējos ievainojumus, krūškurvja traumu, kā arī smadzeņu satricinājumu.

Otram vīrietim mediķi konstatējuši mugurkaula kakla daļā skriemeļu traumu, kā arī ķermeņa atdzišanu līdz 35 grādiem, smadzeņu satricinājumu un galvā sistas brūces. Abi vīrieši tikuši nogādāti slimnīcā.

Vēl Vidzemē 32 gadus vecs vīrietis bija atrasts netālu no kāda bāra, guļot lapu kaudzē. Viņam tikusi konstatēta 35 grādu ķermeņa atdzišana un stiprs alkohola reibums. Vīrietis ticis hospitalizēts.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD bija saņēmis 1151 izsaukumu, no kuriem 226 bija saistīti ar traumām.