Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Miķelis Rēdlihs startēs vēlēšanās Ozolnieku novada domē

© F64

Latvijas Reģionu apvienības aktīvisti paziņojuši, ka gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās par Ozolnieku novada mēra amata kandidātu tiks virzīts vietējais uzņēmējs, bijušais Jelgavas domes un Saeimas deputāts Dainis Liepiņš. Kā saraksta līderi tiek pieteikti arī Elīza Juste - pirmskolas izglītības iestādes “Bitīte" un biedrības “Grietai” vadītāja, Varis Krūmiņš - basketbola speciālists un treneris, kā arī Miķelis Rēdlihs – ilggadējs Latvijas nacionālās hokeja izlases un Rīgas "Dinamo" komandas līderis, "Miķeļa alus darītavas" īpašnieks.

Latvijas Reģionu apvienības aktīvisti paziņojuši, ka gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās par Ozolnieku novada mēra amata kandidātu tiks virzīts vietējais uzņēmējs, bijušais Jelgavas domes un Saeimas deputāts Dainis Liepiņš. Kā saraksta līderi tiek pieteikti arī Elīza Juste - pirmskolas izglītības iestādes “Bitīte" un biedrības “Grietai” vadītāja, Varis Krūmiņš - basketbola speciālists un treneris, kā arī Miķelis Rēdlihs - ilggadējs Latvijas nacionālās hokeja izlases un Rīgas "Dinamo" komandas līderis, "Miķeļa alus darītavas" īpašnieks.

Komentējot savu lēmumu pievienoties Ozolnieku iedzīvotājiem, lai startētu pašvaldību vēlēšanās, Miķelis Rēdlihs uzsver: “Es kā Ozolnieku iedzīvotājs un vietējais uzņēmējs , kurš savu un savas ģimenes nākotni saista ar šo vietu, redzu iespējas motivēt bērnus un jauniešus būt aktīviem, uzņēmīgiem un izvēlēties sportisku dzīvesveidu. Vēlos palīdzēt attīstīt un pilnveidot sportisko aktivitāšu iespējas novadā, kā arī, aktīvi līdzdarbojoties, dot savu personīgo ieguldījumu Ozolnieku novada attīstībā”.