Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Bunkus slepkavība: Policija atrod jaunu pavedienu, lūdz cilvēku palīdzību

© F64

Veicot izmeklēšanu Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā, turpat sadegušajā VW LT markas transportlīdzeklī, policija izņēma pašrocīgi gatavotu statīvu. Policija lūdz aplūkot slepkavības vietā atrastā statīva fotoattēlus un atsaukties tā izgatavotāju vai īpašnieku, kā arī visus, kuriem ir jebkāda informācija par šo statīvu.

Valsts policija lūdz pievērst uzmanību statīva lodējuma detaļām un citām pazīmēm, pēc kurām būtu iespējams atpazīt tā izgatavotāju, īpašnieku vai iespējamo izgatavošanas vietu.

Valsts policija

Lūdz atsaukties visus iedzīvotājus, kuru rīcībā ir jebkāda informācija par šo priekšmetu, tā izgatavošanu, nodošanu, dāvināšanu vai jebkurām citām darbībām, zvanot pa tālruņa numuriem 110; 67014002 vai sūtot elektroniski uz e-pastu izmekletajiem@vp.gov.lv. Anonimitāte tiek garantēta.

Tāpat aizvien Valsts policija lūdz atsaukties visus, kuri redzējuši bruņotajā uzbrukumā izmantoto automašīnu VW LT oranži sarkanā krāsā ar dubultkabīni un kravas kasti, kurai bija uzmontēts sarkanas vai oranžas krāsas tents. Automašīnai bija uzliktas viltotas valsts reģistrācijas numuru zīmes JD 5960. Jebkāda informācija par šo automašīnu vai jebkāda informācija par darbībām ar viltoto valsts numuru zīmi izmeklēšanai var būt ļoti noderīga.

Kā arī Valsts policija aicina iedzīvotājus pārskatīt savu video reģistratoru ierakstus, kuri 30.maija rītā, laika posmā no pulksten 8.00 līdz 9.00, atradās rajonā Mežaparks - Sarkandaugava - Brāļu kapi. Iespējams, jūsu video reģistrators var būt fiksējis kādu autotransportu, cilvēkus vai situācijas, kas var būt ļoti nozīmīgas izmeklēšanai.

Informāciju lūdz sniegt pa jau iepriekš norādītajiem tālruņu numuriem 110, 67014002 vai sūtot elektroniski uz e-pastu izmekletajiem@vp.gov.lv. Anonimitāte tiek garantēta.

Atgādina, ka policijai labprātīgi sniegta informācija tiks ņemta vērā izmeklēšanā.