Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Mīlas drāma: Vecmīlgrāvī vīrietis teju nožņaudz draudzeni, kuru kvēli skūpsta, atbraucot policijai

© f64

Rīgā, Vecmīlgrāvī, pašvaldības policija aizturējusi kādu meklēšanā izsludinātu sievieti, par kuru bija saņemta informācija, ka draugs viņu strīda laikā žņaudzis.

Rīgas Pašvaldības policija ziņo, ka 28.aprīļa naktī policija saņēma informāciju par kādu vīrieti Augusta Dombrovska ielā, kurš strīda laikā sācis savu mīļoto žņaugt. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā policijas autopatruļa.

Likumsargi, ierodoties norādītajā adresē, pamanīja pie netālu esošās spēļu zāles divus manāmi iereibušus cilvēkus. Lai noskaidrotu notikušā apstākļus, pāris tika apturēts. Abi atklāja, ka pirms neilga laika strīdējušies, bet savas domstarpības atrisinājuši. Sieviete apgalvoja, ka nepieciešamības gadījumā pati būtu izsaukusi policiju.

Pārbaudot abu personu datus, atklājās, ka sieviete ir izsludināta meklēšanā. Pāris, uzzinot, ka sievietei ir jādodas uz Valsts policiju, metās viens otra apskāvienos un sāka kaislīgi skūpstīties. Viņi savas darbības nepārtrauca pat pēc vairākkārtīgiem policistu aicinājumiem labprātīgi doties uz policijas auto.

Vīrietis savu mīļoto pavadīja līdz policijas operatīvajam transportlīdzeklim un solīja viņu sagaidīt arī pēc iznākšanas no cietuma.

Policisti deva nedaudz laika, lai viens no otra varētu atvadīties. Sieviete vēlāk tika nogādāta Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.