Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Izvirtulim, kurš Juglā krūmos publiski pašapmierinājās, uzliek pamatīgu naudas sodu

© Ilustratīvs attēls

Valsts policija piemērojusi 450 eiro sodu vīrietim, kurš 14.augustā Juglā aizturēts par publisku pašapmierināšanos.

Policija secinājusi, ka vīrietis ar savu rīcību nebija pārkāpis Krimināllikuma normas, turklāt viņš nevienam nebija gājis klāt, uzbrucis un nebija piespiedis kādu sevi seksuāli apmierināt.

Ņemot vērā iepriekšminēto, vīrietim pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa par sīko huligānismu piemērots 450 eiro sods, kurš jau samaksāts.

Jau ziņots, ka 14.augustā Juglā aizturēts vīrietis publisku pašapmierināšanos. Policisti no aculieciniekiem noskaidroja, ka vīrietis esot sēdējis krūmos un pašapmierinājies, skatoties uz garāmgājējiem un bērniem, kuri netālu spēlējušies.

Aizturēšanas brīdī vīrietim mugurā bija specifisks apģērbs - paštaisītas kovboju stila bikses, kurām bijuši izgriezumi priekšpusē un aizmugurējā daļā, tādējādi ļaujot apkārtējiem aplūkot savus dzimumorgānus. Šīs kovboja stila bikses vīrietis esot izveidojis no savām džinsu biksēm.

Aizdomās turētais dzimis 1958.gadā un iepriekš nav nonācis policistu redzeslokā.

Policija jau iepriekš norādīja, ka gadījumu skaits, kad personas publiskās vietās atkailina savus dzimumorgānus, vai arī veic netiklas sarunas ar bērniem un citas seksuāla rakstura darbības, pieaug tieši vasaras mēnešos. Tas skaidrojams ar bērnu biežāku atrašanos publiskās vietās - parkos, spēļu laukumos, pludmalēs. Šādās vietās personām, ar seksuāla rakstura novirzēm ir lielāka iespēja piekļūt bērniem.