Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Aculiecinieki atklāj jaunas detaļas par traģisko avāriju Liepājā

© twitter.com/ GStrikauskis‏

Svētdien Valsts policija informēja, ka neilgi pēc plkst.09:00 no rīta saņemta informācija, ka Liepājā, Brīvības un Pulvera ielas krustojumā , uz dzelceļa pārbrauktuves noticis negadījums, kurā iesaistīta vieglā automašīna un vilciens. Negadījumā dzīvību zaudēja automašīnas vadītājs, pasažiere un mājdzīvnieks – suns. Aculiecinieki portālam "liepājniekiem.lv" pastāstījuši jaunu informāciju par traģiskajiem notikumiem.

Kā portālam pastāstīja kāds negadījuma aculiecinieks, kurš ar savu auto stāvējis pirms pārbrauktuves transportlīdzekļu rindā, lai brauktu pilsētas centra virzienā, automašīna “Opel” krietnā ātrumā pie sarkanā luksofora signāla šķērsojusi pārbrauktuvi, kad notikusi sadursme ar vilcienu.

Vairākkārt izskanējis pieļāvums, ka mašīnai, iespējams, sabojājušās bremzes.

Tikmēr "liepājniekiem.lv" raksta, ka auto eksperti lēš, ka traģiskās nelaimes cēloņi varējuši būt dažādi. Vai nu vadītājs pie stūres bijis sēdies reibumā, kā dēļ rupji pārkāpis satiksmes noteikumus. Vai arī kaut kur ļoti steidzies, domādams, ka paspēs pārbrauktuvi šķērsot pirms vilciena. Versiju, ka automašīnai varētu būt sabojājušās bremzes, eksperti uzskata par maz ticamu.

Jau vēstīts, ka par notikušo sākts kriminālprocess.

AVOTS: liepajniekiem.lv