Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Sirmgalve nogalinātā Egila līķi noturējusi par manekenu

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

2016.gada oktobrī visa Latvija satraukti sekoja līdzi pazudušā Egila lietai. 5.oktobra pusdienlaikā pazudušais jaunietis tika atrasts nogalināts. Sieviete, kura meža masīvā atradusi nogalināto puisi, tiesas sēdē pastāstījusi par piedzīvotajām emocijām.

Liepājas tiesa piektdien turpināja uzklausīt lieciniekus 15 gadus vecā Egila Kuļikauska slepkavības lietā. Liecināt bija ieradusies sirmgalve, kura Karostas brikšņos atrada nogalinātā zēna mirstīgās atliekas, ka arī pārdevēja no veikala, kurā abi apsūdzētie pirka degšķidrumu līķa dedzināšanai, vēsta portāls "liepājniekiem.".

Sieviete, kura pamanījusi Egila līķi sākotnējo nodomājusi, ka tas ir manekens. Pēc brīža viņa sazinājusies ar likumsargiem. Esot gan bažījusies, ka policija, iespējams, rāšoties, ka par tādiem niekiem zvana un traucē. 79 gadus vecā kundze norāda, ka tuvāk atradumam nav gājusi. Pēc tam, kad sieviete uzzinājusi, ka pamanītais atradums nav manekens, bet gan jauna zēna līķis, viņa ļoti pārdzīvojusi. Divus mēnešus pat neesot spējusi mierīgi gulēt, raksta "liepājniekiem.lv".

Ne nogalināto, ne arī abus apsūdzētos sirmgalve iepriekš nekad neesot sastapusi.

AVOTS : Portāls "liepajniekiem.lv"