Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Francūzijs plēš puķes, meitenes ķiķina: ko tikai policija "nenolūr" caur kamerām Vecrīgā

© f64

20. jūnija naktī Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pamanīja kādu jaunieti, kurš no netālu esošajiem puķu podiem plēš ziedus un tos met virsū diviem krēslos iemigušiem vīriešiem vasaras terasē.

Tikmēr divas puiša draudzenes ar iemigušajām un ziediem apkaisītajām personām steidza taisīt selfijus. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā policijas ekipāža.

Ierodoties notikuma vietā, sastapts 24 gadus vecs Francijas pilsonis. Jaunais vīrietis paskaidroja, ka puķu plēšana un to mešana virsū snaudošajiem kungiem likusies smieklīga.

Turpat atradās arī abi iemigušie kungi. Policisti vīriešus pamodināja un noskaidroja, ka ar puķēm apbērtie kungi ir Krievijas pilsoņi. Viens no viņiem pastāstīja, ka kopā ar kolēģi bija nolēmis izklaidēties Vecrīgā. Pēc pāris grādīgajiem dzērieniem abi devušies uz viesnīcu, taču saguruši un nolēmuši apsēsties terasē, kur aizmiguši. Ņemot vērā, ka vīrieši slikti orientējās apkārtnē, policisti viņus nogādāja līdz viesnīcai. Vīrieši atvainojās par sagādātajām neērtībām.

Tikmēr pārkāpējam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 75 eiro apmērā. Jaunais vīrietis ar bankas karti sodu samaksāja uz vietas.