Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Kādēļ jaunietes no policistiem slēpās "McDonald’s" tualetēs?

© Rīgas pašvladības policija

6.jūnijā neilgi pēc pulksten 16.00 pie Rīgas pašvaldības policistiem Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī vērsās kāda netālu esošā apģērbu veikala apsargs, kurš pastāstīja, ka četras pusaudzes iegājušas veikalā un nesamaksājot iznesušas ārā četrus T-kreklus. Pēc tam meitenes iegājušas McDonald’s restorānā.

Policisti devās uz norādīto ēstuvi, kur aizdomās turamās, ieraugot likumsargus, aizbēga uz otro stāvu un visas ieskrēja vienā tualetes kabīnē. Attaisot vaļā durvis, pamanīts, ka turpat esošajā gružkastē izmests viens no nozagtajiem T-krekliem.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka trīs no viņām ir 14 gadus vecas, savukārt viena, kura atteicās nosaukt savus datus, ir 13 gadus veca. Jaunietes noliedza, ka būtu zagušas apģērbu.

Veikala pārstāvis apstiprināja, ka par notikušo rakstīs iesniegumu, lai vainīgās personas tiktu sauktas pie atbildības. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri aizturēja nepilngadīgās meitenes un no tualetes kabīnes izņēma zagto preci turpmākās lietvedības nodrošināšanai.