Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Jauna informācija par bezvēsts pazudušo Ulda meklēšanu

© bezvēsts.lv/Facebook

Ceturtdien organizācija "Bezvēsts.lv" informē, ka tiek meklēts Rīgā pazudušais Uldis Punkula. Par spīti brīvprātīgo un radinieku pūlēm pazudušo pagaidām atrasts nav izdevies.

Vakar ap plkst.23:00 Rīgā beigusies pazudušā vīrieša meklēšana, kurā piedalījusīes ne vin brīvprātīgie, bet arī kinologi. Tika pārbaudīts diezgan liels pilsētas apgabals no Bruņinieku ielas, kur vīrietis šodien, iespējams, redzēts ap plkst. 15:00, Centrālās stacijas virzienā, pēc tam atpakaļ līdz Duntes ielai.

Kinologi ar suni arī rūpīgi pārbaudīja Rīgas 1. slimnīcas teritoriju. Tajā pašā laikā citi brīvprātīgie sava starpā sadalīja pilsētas skvērus un parkus, kurus pārbaudīja. Diemžēl meklēšana šobrīd nav devusi rezultātus.

Atgādinām, ka vīrietim ir invaliditāte un nopietnas veselības problēmas. 21. martā palicis viens, viņš izgāja no mājām un neatgriezās. Pēc tuvinieku teiktā, vīrietis slikti orientējās telpā un varēja neatrast ceļu uz mājām. 22. martā ap 23:00 pēc apraksta līdzīgs vīrietis redzēts Baznīcas ielā, maršruta mikroautobusa Nr. 216 aplī.

PAZĪMES: Augums 165 cm, normālas miesasbūves. Bija ģērbies tumši zaļā jakā, melnās biksēs, galvā pelēka cepure un kājās brūni zābaki.

Lūgums visiem, kas redzējuši pazudušo vīrieti, vai zina kaut ko par viņa iespējamo atrašanās vietu, nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv pa tālruni 22084084.