Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

MEKLĒ vīrieti, kurš nozadzis konjaku 700 eiro vērtībā

© Valsts policija

Marta sākumā no dzērienu veikala Ķekavas pagastā tika nozagts alkohols 700 eiro vērtībā. Videonovērošanas kameras ir fiksējušas, ka attēlā redzamais vīrietis divas reizes pēc kārtas ieiet veikalā, sakrauj pudeles somā un tās iznes.

Šā gada 5. martā Ķekavas novada Ķekavas pagasta Krustkalnos tika apzagts dzērienu veikals. Par notikušo Valsts policijai bija paziņojuši veikala darbinieki, kuri kuri nebija pamanījuši zādzības brīdi, taču vēlāk secināja, ka no plauktiem ir pazudušas 15 dārga konjaka pudeles. Nozagtā alkohola aptuvenā vērtība ir 700 eiro.

Notikuma vietā ieradās Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirkņa policisti. Izskatot videonovērošanas kameru ierakstus, tika pamanīts kāds vīrietis, kurš lielā somā sakrāmē alkohola pudeles un tās iznes ārā. Video redzams, ka pēc brīža vīrietis atgriežas un jau atkal piekrāmē somu ar alkoholu, ko nepamanīts iznes laukā.

Saistībā ar šo noziegumu ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta pirmās daļas - par zādzību. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Valsts policija aicina aplūkot attēlā redzamo vīrieti un atpazīšanas gadījumā zvanīt policijai pa tālruni 67099223, 20381566 vai 110, vai arī sniegt informāciju pa e-pastu tatjana.burhovecka@riga.vp.gov.lv.