Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Jaunumi nežēlīgi noslepkavotā Egila lietā

© bezvests.lv

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja priekšnieks Rimants Kārkliņš informē, ka policija ir saņēmusi tiesu medicīniskās ekspertīzes slēdzienu par 15 gadu vecā puiša nāves iemeslu, tomēr tās saturs izmeklēšanas interesēs netiks izpausts, raksta www.liepajniekiem.lv.

Izmeklēšana turpinās pēc Krimināllikuma panta par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos, ja noslepkavots nepilngadīgais. Aizdomās par šā nozieguma pastrādāšanu joprojām apcietinājumā ir divi nepilngadīgie.

Abi aizdomās turētie atrodas apcietinājumā, kur, visticamāk, būs līdz laikam, kad lieta tiks nodota kriminālvajāšanai. Plānots, ka tas tiks izdarīts martā.

Jau ziņots, ka 15 gadus vecais puisis Egils Kuļikausks pazuda Liepājā. Pēc mātes teiktā, jaunietis sestdien, 24. septembrī pēcpusdienā izgāja no mājām Liepājā, Brīvības ielā. Mājās viņš neatgriezās.

Savukārt jau 5.oktobrī tika saņemta informācija, ka ap plkst. 12:00 Liepājā, Atmodas Bulvārī, meža masīvā tika atrasts nenoskaidrotas personas apdedzis līķis. Vēlāk noskaidrots, ka tas ir pazudušais Egils. Veicot izmeklēšanu, policija 8.oktobrī aizdomās par slepkavību aizturēja divas nepilngadīgas personas, kurām tiesa 10.oktobrī, piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.