Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Rīgā izceļas pamatīga pakaļdzīšanās; iesaistās vairākas policijas ekipāžas

© Ekrānšāviņš, "Degpunktā"

Naktī uz otrdienu Rīgas ielās izcēlusies pamatīga pakaļdzīšanās, kurā policija tvarstīja jauniešus, kuri ar BMW automašīnu taranēja pilētas ielas un izraisīja avāriju, ziņo raidījums "Degpunktā".

Gados jaunais autovadītājs trijos naktī nolēmis dzīties pa Rīgas ielām, apdraudot apkārtējos. Beigās brauciens noslēdzās ar avāriju.

Autovadītājs paskrēja garām policijas ekipāžai Kalpaka bulvārī, pārkāpjot vairākus noteikumus un strauji attālinājies. Lai noķertu likuma pārkāpēju tika iesaistītas vairākas pašvaldības policijas un Valsts policijas vienības.

Mirkli pēc bīstama manevra pie krustojuma ar Palīdzības ielu, bēgošā autobraucēja ceļā stājas policijas ekipāža, taču stūrētājam izdevās izvairīties un viņš, pat neatlaižot gāzi, turpināja ceļu, vēsta raidījums.

Pēc kāda brīža automašīna avarēja un policija aizturēja divus jauniešus. Atklājas, ka pie stūres sēdies 19 gadus vecs jaunietis, kuram nav vadītāja apliecības, savukārt pasažiera vietā atradies viņa vienaudzis.

Jaunieši nebija lietojuši alkoholu. Šoferim nāksies šķirties no nesen iegādātās automašīnas un būs jāstājas tiesas priekšā.