Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Autobuss Rīgā uzbraucis gājējam

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Valsts policija

Vakar valstī reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 620 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 149 par ātruma pārsniegšanu un astoņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, vēsta Valsts policija.

Kombuļos 1963.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu MB ar piekabi, iespējams, netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Rīgā, Nometņu un Talsu ielu krustojumā 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot autobusu MB, uzbrauca gājējam, 1965.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Siguldā, P. Brieža un Nītaures ielu krustojumā, notika sadursme starp automašīnu VW, kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu Audi, kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Rīgā, Turgeņeva un Krasta ielu krustojumā, notika sadursme starp automašīnu Scania ar piekabi, kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu Seat, kuru vadīja 1974.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta automašīnas Seat vadītāja, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Varakļānos, autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza Krievijas robeža (Terehova) 62.km, 1981.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnas Ford, uzbrauca gājējam, 1976.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.