Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Atklāti šokējoši fakti par Iļģuciema ugunsgrēkā bojāgājušās meitenītes māti

© ekrānšāviņš no video/ TV3 ziņas

Jau vēstījām, ka šodien Iļģuciemā kādā dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks, kurā gāja bojā gadu un astoņus mēnešus veca meitenīte. Tomēr šobrīd ir atklājušies jauni fakti par meitenītes māti, vēsta "TV3 ziņas".

Tiek vēstīts, ka 19 gadus vecā sieviete ar meitu vakar aizbraukušas ciemos uz kādu dzīvokli Iļģuciemā. Naktī, kamēr bērns gulējis, abas sievietes devušās pēc cigaretēm un bērnu atstājušas bez uzraudzības.

Neoficiāla informācija vēsta, ka 19 gadus vecā sieviete bija tiesāta par laupīšanu un tikai nesen ir iznākusi no ieslodzījuma vietas. Viņa, visticamāk, bijusi arī narkotiku lietotāja. Arī policija apstiprina, ka sievietei ir pamatīgs noziegumu un pārkāpumu klāsts, tomēr konkrēti fakti atklāti netiek.

Bērnu inspekcija atklāj, ka sievietei, iespējams, ir vēl divi bērni. Tomēr dienesti vāc informāciju, lai noskaidrotu situāciju.

Jau vēstījām, ka šodien Iļģuciemā kādā dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks, kurā gāja bojā gadu un astoņus mēnešus veca meitenīte.

Ugunsgrēka brīdī dzīvoklī neatradās meitenītes māte, kura, saskaņā ar viņas sākotnēji policijai sniegto informāciju, bija ar paziņu uz brīdi izgājušas no mājas. Dzīvoklis, kurā notika traģēdija, bija šīs mātes paziņas miteklis un ģimene tur pastāvīgi nedzīvoja.