Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

PALĪDZAM: 2. grupas invaldīde nav atgriezusies aprūpes centrā

© bezvests.lv

Biedrība bezvēsts.lv ziņo, ka tiek meklēta 59 gadus vecā Olga Bekere.

Sieviete ir 2. grupas invalīde, kura pēc radinieka teiktā 16. oktobrī izgājusi no sociālās aprūpes centra “Baldone”. Pēdējo reizi pazuduša bija redzēta plkst. 13:30 pie veikala Mego Baldonē.

Pēc sociālās aprūpes centra “Baldone” direktora Gunāra Lazdas teiktā pazušanu atklājuši tajā pašā dienā, jo Olga neieradās pusdienās, bet kad neieradās vakariņās, nekavējoties paziņojuši municipālajai policijai.

Olgai bieži devusies uz veikalu vai pastaigā, bet vienmēr atgriezusies laicīgi. Tāda pazušana nav viņai raksturīga un notika pirmo reizi. Olga ļoti labi orientējās gan telpās, gan vietējā apkārtnē, tā kā apmaldīties pilsētā diez vai varēja. Nauda viņai nebija, jo pensiju vēl nebija saņēmusi.

PAZĪMES: Bija ģērbusies tumšās biksēs un melnajā mētelī. Mati ir tumši, sieviete nesā brilles, bet izgājusi bez brillēm.

Īpašo uzmanību lūdzam pievērst transporta vadītājiem - varbūt kāds paveda Olgu. Lūdzam atcerēties, vai nebija iekāpusi šī sieviete reisa autobusā. Varbūt kāds no vadītājiem vai pasažieriem atceras viņu.

Visi, kas redzējuši pazudušo sievieti vai kaut ko zina par viņas atrašanās vietu, aicināti nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv - +371 22084084.