Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

ĢIMENE IZMISUMĀ: Ceļā uz darbu pazūd jauns vīrietis

© bezvests.lv

Biedrība bezvests.lv publicējusi palīgā saucienu atrast jaunu vīrieti, kurš 1.7 oktobra rītā aizbrauca darba darīšanās un tā arī nav atgriezies mājās.

Ar lūgumu palīdzēt atrast viņas pazudušo vīru, pie bezvests.lv vērsās 25 gadus vecā rīdzinieka Dmitrija Lukjanova sieva. Jaunais vīrietis pazudis kopā ar automašīnu.

"17.oktobrī ap plkst. 10 viņš izgāja no mājām Maskavas ielā Rīgā un aizbrauca darba darīšanās. Ap plkst. 14 plānoja ierasties birojā, bet līdz tam tā arī nav nokļuvis. Jau ap plkst. 13 neatbildēja uz telefona zvaniem. Bet pēc plkst. 17 viņa mobilais telefons atslēdzās un līdz šim nedarbojas," skaidro vīrieša sieva.

Pazīmes: Augums 194 cm, sportiskas miesas būves. Bija ģērbies zilas krāsas džinsos, kreklā ar gaiši zilām svītriņām vai rūtiņām, tumši zilā jakā. Līdzi bija maks ar dokumentiem, sporta soma "Myfitness" melnā krāsā. Pārvietojās ar automašīnu Opel Vectra ar valsts Nr. GP-812. Numura zīmei ir rāmītis uz kura sarkaniem burtiem rakstīts REDMOND.

Lūgums īpašu uzmanību pievērst automašīnas foto, iespējams, tā var atrasties jebkurā pagalmā.

Īpašas pazīmes: Uz kreisās rokas liels tetovējums - pūce (no delma līdz elkonim). Uz labās rokas otrs tetovējums - uzraksts latīņu valodā. Fotogrāfija tapusi vēl pirms tetovēšanās.

Visi, kas redzējuši pazudušo jauno vīrieti vai kaut ko zina par viņa atrašanās vietu, aicināti nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv - +371 22084084.