Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Drosmīgs velosipēdists Rīgā notvēris šokolādes zagli

© Rīgas Pašvaldības policija

27.maija pēcpusdienā pie mūsu darbiniekiem, kas tajā brīdī strādāja pie Brīvības pieminekļa vērsās kāds velosipēdists, kurš pie rokas turēja kādu vīrieti, ziņo Rīgas Pašvaldības policija.

"Velosipēdists pastāstīja, ka Vecrīgā redzējis kā šis vīrietis bēdzis no kāda veikala pārdevējas ar trim konfekšu kastēm rokās. Pārdevēja, dzenoties pakaļ kliegusi - "Zaglis!". Velosipēdists, redzot, ka pārdevēja zagli nepanāks, meties palīgā un pēc pāris desmitiem metru bēgošo vīrieti notvēris.

Pēc situācijas izskaidrošanas velosipēdists teicis, ka viņam jāsteidzas un aizbraucis prom. Tikmēr aizturētais 29 gadus vecais vīrietis policistiem atzinās, ka patiešām pastrādājis zādzību un bēgšanas laikā konfektes iemetis krūmos. Pašvaldības policisti, apsekojot tuvāko apkārtni, atrada nozagtās konfektes un uzreiz ziņoja Valsts policijas darbiniekiem, kuri vēlāk pārņēma darbu, lai varētu uzsākt kriminālprocesu.

Pateicamies velosipēdistam, kurš par spīti tam, ka bija jāsteidzas, nebija vienaldzīgs. Diemžēl velosipēdista steigas dēļ nepaguvām pienācīgi pateikties notikuma vietā. Paldies!" raksta policija.