Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Zaglis veikalā Rīgā nozog alu un atgriežas pēc šokolādes batoniņa

© Rīgas Pašvaldības policija, RPP

23.maijā Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Āgenskalnā, kur kāds agresīvi noskaņots vīrietis alkohola reibumā no veikala centās iznest vairākas preces, informē Rīgas Pašvaldības policija.

Ierodoties notikuma vietā, sastaptas veikala darbinieces, kuras pastāstīja, ka agresīvi noskaņotais vīrietis ienācis tirdzniecības vietā un paņēmis alus pudeli par kuru nav norēķinājies, pēc brīža atgriezies un nolēmis paņemt arī šokolādes batoniņu. Arī šajā reizē persona nav vēlējusies norēķināties par paņemto preci. Veikala pārdevēja centusies viņu apturēt, taču vīrietis viņai iesitis pa seju, pēc kā centies pamest notikuma vietu.

Vīrietis bēgot no veikala apsarga, ieskrējis vārtrūmē. Apsekota norādītā teritorija un uzmeklēts vīrietis, kurš vairākkārtīgi centās iesist gan veikala apsargam, gan policijas darbiniekiem. Uz rīkojumiem persona nereaģēja, tādēļ policistiem nācās pielietot spēku un rokudzelžus. Vīrietis aizturēts un nogādāts Valsts policijas iecirknī tālāko procesuālo darbību veikšanai.