Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

PALĪDZAM: Policija un velosipēda īpašnieks meklē video redzamo zagli

© Facebook

Edgars Trankalis sociālajā tīklā facebook lūdz sabiedrības palīdzību. Cietušais piestājis pie veikala, pieslēdzis velosipēdu, devies iepirkties, bet, kad iznācis ārā- zaglis aizbraucis viņam tieši gar degunu. Pagaidām policijai vēl nav izdevies atrast vainīgo.

"PALĪDZI ATRAST ŠO IZMISUŠO KUNGU!! 29. aprīlī plkst. 21.53 pie Āgenskalna Maximas (mazā nometņu iela 29, Rīga) tika nozagts mans velosipēds - MERIDA Big Nine 40d (sarkanā krāsā). Diemžēl sērijas numuru nebiju pierakstījis un reģistrējis arī nebiju...

Tātad.. Šis fruktiņš jau bija iegājis ēkā neilgi pirms manis. Iebraucu norpirkt vakariņas, pieslēdzu veļuku un devos iekšā...Kur arī sastapos ar viņu. Viņš tā interesanti uz mani paskatījās. Bet nemaz nenojautu, ka viņam tik savtīgi nodomi un, ka ir tik izmisis, lai zagtu. Kamēr es pa veikalu, tikmēr šis ap manu veļuku. Tā kā arā staigāja arī cilvēki, tad viņš uzreiz nezaga. Nogaidījis īsto mirkli, viņš to nozaga un čilliņā aizminās. Burtiski mana deguna priekša. Nemaz nenoajautu, ka tas, kas paminās garām, bija mans velosipēds. Nu vo...izeju ārā, skatos - tukša vieta. Apeju ap stūri un jāā, šis minās prom. Diemžēl noķert man viņu neizdevās. Izbraukājām ar policiju tuvāko apkaimi un arī neko neatradām.

Lūdzu padalieties ar šo video. Iespējams kopīgiem spēkiem mēs varam sazīmēt šo fruktiņu. Būšu Jums pateicīgs. Ja ir kāda informācija, lūdzu rakstiet man Facebook vai uz ēpastu - edgars.trankalis@gmail.com. Dziesma : Labvēlīgais Tips - Aijai"