Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

UZMANĪBU: Turpina meklēt pazudušo tālbraucēju; iesaistās arī ārzemju latvieši

© bezvests.lv

Jau kopš pērnā gada 29.novembra pazudis 45 gadus vecais Oļegs Prokolovs. Iespējams, ka tālbraucējs atrodas Francijā vai Vācijā, ziņo portāls bezvests.lv, kuram nākuši palīgā ārzemju latvieši.

Svars (Kg.):
130
Augums (cm.):
185
Apstākli, kuros cilvēks pazuda:
Svētdien, 2015.gada 29.novembrī, bez vēsts pazuda 45 gadus vecais Latvijas iedzīvotājs OĻEGS PROKOLOVS. Var atrasties Francijā vai Vācijā, kurp darba uzdevumā (tālbraucējs) veda kravas. Kopš 2015.gada 9.novembra atrodas komandējumā Francijas austrumos. Piegādāja kravu Urmatt pilsētā (37 kilometrus no Strasbūras) un viņam bija jāatgriežas mājās, Latvijā.
Laiks, kad pēdējo reizi pazudušais bija redzēts, vai kad pazudušais pēdējo reizi ar kādu sazinājās:
No paša Oļega vārdiem ir zināms, ka 29.novembrī viņš atradās slimnīcā (Strasbūrā, netālu no robežas ar Vāciju). Pēdējo reizi sazinājās 2015.gada 29.novembrī. Kopš šī brīža viņa telefons neatbild un par viņu nav nekādu ziņu.
Papildinformācija:
Īpašas bezvēsts pazudušā pazīmes: gaiši mati, gaiši zilas acis, pilnīga miesas būve, sver 130 kilogramus, augums 185 centimetri. Iespējams, uz sejas nelieli bārdas rugāji. Ja Jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par Oļega Prokolova pašreizējo atrašanās vietu vai varat sniegt par viņu jebkādas cits ziņas, lūgums steidzami ziņot policijai, zvanot pa tālruni 110 vai Bezvests.lv – 22 084 084.

"Sludinājumi Francijas portālos, kurus iesniedza Francijas iedzīvotāja, Latvijas pilsone Linda Baltere - mūsu brīvprātīgais palīgs - vēl viena iespēja atrast pazudušo cilvēku.

Linda iesniedza iesniegumu Francijas policijā, katru dienu zvana pa telefonu uz dažadam atbildīgam instancēm - lai tikai atrastu kādas pēdas. Jau ir pārbaudītas slimnīcas, baznīcas, morgi, pansionāti, cietumi, vēstniecības darbinieki arī bija izsūtījuši pa visu Eiropu sludinājumus par cilvēka pazušanu.

Tagad Lindai piebiedrojas arī citi latvieši no Strasbūras, kuri arī gatavi labprāt brīvprātīgi palīdzēt, izdarīt labu lietu sabiedrībai. Paldies Jums visiem par Jūsu labo gribu un nevienaldzību!" sociālajā tīklā raksta portāls bezvests.lv.