Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

TRAĢISKI: Neretā atrasts bezvēsts pazudušā Kamišova līķis

© Valsts policija

"13.februārī mēs saņēmām ārkārtas paziņojumu no Neretas pagastā bezvēsts pazudušā vīrieša tuviniekiem: burtiski sešas dienas pēc mūsu meklēšanas pasākumiem Neretas pagastā Jevgenija Kamišova ķermenis ir atrasts viņa paša dīķī…Ledus Jevgenija Kamišova piemājas ūdenstilpnē vietām ir nogājis, un pagājušā gada 6.decembrī bezvēsts pazudušā ģimenes galvas mirstīgās atliekas ir izpeldējušas virspusē," sociālajā tīklā facebook raksta bezvests.lv.

Jevgenija Kamišova tuvinieki par to paziņoja policijai un mums, Bezvests.lv. Pēc pirmatnējās apskates noslīkušajam vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatēts, taču tālāk izmeklēšana noteiks precīzu nāves iemeslu.

Atgādināsim, ka pagājušajā svētdienā, 7.februārī, Bezvests.lv brīvprātīgo grupa izbrauca meklēt pazudušo cilvēku. Tika izskatītas viss versijas, kur varēja pazust cilvēks no sava īpašuma. Bezvests.lv brīvprātīgie pārmeklēja apkārtējo mežu, nogāja vairāk nekā 15 kilometrus apkārtnē gar aizsalušajiem dīķiem, apskatīja visus grāvjus gar ceļiem un pamestās mājas. Tiki aizsalušās ūdenstilpnes noskanēt ar hidrolokatoru neizdevās, lai gan versija, ka cilvēks, vēlu vakarā, atgriežoties no viesībām, varēja vienkārši paklupt un paslīdot noslīkt tuvējā ezerā, tika izskatīta kā viena no visticamākajām…"