Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Jelgavas pusē jauns, neuzmanīgs šoferis sabojā savu dzīvi

© F64

Kā ziņo raidījums „Degpunktā”, sestdien kādu smagu satiksmes negadījumu izraisījis jauns un apmulsis šoferis, kurš no notikuma vietas arī aizlaidies.

Avārija notikusi uz šosejas starp Ozolniekiem un Jelgavu. To izraisījis kāds 29 gadus vecs autovadītājs, kurš ietriecies priekšā braucošās automašīnas aizmugurē, kamēr tā gaidīja iespēju veikt kreiso pagriezienu.

Automašīnas aizlidojušas katra uz savu pusi un negadījumā cieta kāda kundze gados un viņas 15 gadus vecais mazdēls. Avārijas izraisītājs turpretim bijis neskarts  centies palīdzēt avārijas aculieciniekiem, kuri steigušies parūpēties par abiem cietušajiem, tomēr vēlāk, iespējams šoka stāvoklī, aizbēdzis no notikuma vietas.

Tas konstatēts tobrīd, kad mediķi nesekmīgi izmeklējušies cietušo no otra grāvī pamestā auto.

Jaunā vīrieša personība brīvdienu laikā tikusi noskaidrota, tomēr aicināt viņu uz policiju nebija nepieciešamība, jo pirmdienas rītā vainīgais pats ieradās policijas iecirknī un atzinās nodarījumā.

Šobrīd jaunajam vīrietim par nopietnās avārijas izraisīšanu un bēgšanu nozieguma vietas jāstājas tiesas priekšā, kā arī viņam draud pamatīgs naudassods un vadītāja apliecības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem.