Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

UZMANĪBU: Brīdina par viltīgu garnadzi Rīgā

© Helēna Fogele-Posta

Sieviete, kura galvaspilsētā apmeklējusi tirdzniecības centru, sociālajos tīlkos izplata brīdinājumu par piedzīvoto nepatīkamo pārsteigumu brīdinot, ka mašīnā nedrīkst atstāt vērtīgas mantas.

"Mīļie draugi! Atcerieties, pat ja ejat veikalā uz 5 minūtēm, neatstājiet mašīnās nekādas mantas redzamās vietās! Tikko biju lieciniece, kā viens kretīns T/C Alfas autostāvvietā, turpat netālu no ieejas, pat ne pavisam tumšā laikā, izsit mašīnai stiklu, lai ko nozagtu!


Kamēr gāju skatīties, ko signalizācija gaudo mazliet tālāk no manas tikko noliktās mašīnas, viņš jau rušinājās pa svešo auto. Īsi apsvēru savu iedomāto sapņu melno jostu, bet, protams, vienīgais, ko paspēju- uztraukumā uzsaukt, ko viņš dara un ātri nobildēt, jo viņš momentā aizlaidās!


Un kā par spīti- pilna stāvvieta ar mašīnām, bet neviena cilvēka tuvumā! Diemžēl zaglis dabūja rādžiņu, es- drebošas rokas un zagļa muguras bildi. Auto īpašnieki izsauca policiju, bilde būs arī viņiem, tā, ka ja nu kāds atpazīst šito varoni- tad pa d* viņam un lai nes mantas uz policiju! Veeee"