Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Lidostā notverts meklēšanā esošs Latvijas pilsonis

© travelnews

Vakar Valsts robežsardze lidostā "Rīga" aizturējusi meklēšanā esošu Latvijas pilsoni, aģentūru LETA informēja robežsardzē.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā robežsardze konstatēja no Londonas ieceļojošu Latvijas pilsoni, kurš bijis policijas meklēšanā. 1987.gadā dzimušais vīrietis tika nodots Valsts policijas amatpersonām.

Kopumā vakar Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 22 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti seši robežpārkāpēji. Tajā skaitā uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi tika konstatēti vienam ārzemniekam. Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts viens Krievijas pilsonis, kurš bija pārkāpis uzturēšanās nosacījumus - nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas - Šengenas zonas valstīs.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi tika konstatēti septiņām personām - divām no Igaunijas, divām no Lietuvas, divām no Krievijas un vienai no Kazahstānas.

Transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas konstatējušas pārkāpumus deviņām personām - četrām no Latvijas, divām no Krievijas, divām no Baltkrievijas un vienai no Lietuvas.