Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Vakar Rīgā dzēruši jaunieši izraisījuši nopietnu avāriju

© google

Pagājušajā naktī glābēju palīdzība bija nepieciešama lai Rīgā no avarējušas automašīnas atbrīvotu pārgalvīgus jauniešus.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), izsaukums uz negadījumu tika saņemts plkst.3.41. Lokomotīves ielā 19 un 24 gadus veci jaunieši ar vieglo automašīnu bija ietriekušies stabā.

Viens jaunietis no avarējušā auto izkļuva pats, bet divus glābējiem nācās atbrīvot, izmantojot hidrauliskās ierīces.

Jaunieši atbrīvoti un nodoti mediķu rīcībā.

Savukārt Valsts policijas preses pārstāve Diāna Lūkina informēja, ka Lokomotīves ielā stabā bija ietriekusies automašīna "Ford". Pagaidām nenoskaidrots automašīnas vadītājs bija devies projām no notikuma vietas. Pēc sākotnējās informācijas, negadījumā bija cietušas trīs personas, kas bijušas automašīnas pasažieri. Visi negadījumā iesaistītie bijuši alkohola reibumā.

Vēl viens izsaukums uz negadījumu Rīgā saņemts vakar plkst.11.05. Uz Salu tilta bija notikusi trīs automašīnu sadursme, kurā cieta cilvēki.

Kā informēja Lūkina, uz Salu tilta nobrauktuves notika sadursme starp automašīnu "Ford", kuru vadīja 1992.gadā dzimis vīrietis, automašīnu "Nissan", kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis un automašīnu "Hyundai", kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis.

Slimnīcā tika nogādāts "Ford" vadītājs un 1995.gadā dzimusi pasažiere, "Nissan" vadītājs un 1992. gadā dzimusi pasažiere.

Pagājušajā diennaktī kopā reģistrēti 60 satiksmes negadījumi. Četros negadījumos cieta septiņi cilvēki.