Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Veido karjeru uzņēmumā "Rīgas satiksme"

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

RP SIA Rīgas satiksme (turpmāk Rīgas satiksme) sniedz sabiedriskā transporta pakalpojumus, apsaimnieko pašvaldības autostāvvietas un iznomā transportlīdzekļus, kā arī veic vienota maršrutu tīkla uzraudzīšanu. Nodrošinot darbības virzienu izpildi, uzņēmumā strādā vairāk nekā 4100  darbinieku astoņās nozarēs.

Lai nodrošinātu transportlīdzekļu un infrastruktūras tehnisko uzturēšanu, piedāvājam darbu un prakses vietas profesionālo izglītības iestāžu audzēkņiem tehniskā atbalsta nozarē. Trolejbusu remontdarbnīcās un autobusu remontdarbnīcās saistošu darbu ar modernajiem trolejbusiem, autobusiem un jaunāko elektroniku piedāvājam elektroatslēdzniekam un elektronikas mehāniķim, kuriem jāveic transportlīdzekļu elektroierīču, elektronisko vadības sistēmu, elektroinstalācijas pārbaude, remonts vai nomaiņa. Savukārt remontatslēdzniekam un ritošā sastāva atslēdzniekam darbs saistīts ar transportlīdzekļu demontēto agregātu un rezerves daļu tehniskā stāvokļa pārbaudi, diagnostiku, apkopi, remontu, regulēšanu un atjaunošanu, novēršot bojājumus. Pretendentiem, kuri darbu vēlas savienot ar mācībām vai citu darbu, piemērotas būs transporta biļešu kontroliera vakances.

Piedāvājam elastīgu darba grafi ku trīs dažādās maiņās. Transporta biļešu kontrolierim nepieciešama vidējā vispārējā izglītība, un pārējo iemācīsim. Gan uzsākot darbu, gan arī turpmāk tiek nodrošinātas apmācības darba vietā. Tiek sniegts kolēģu atbalsts gan darba uzsākšanā, gan arī turpmāk. Uzņēmums, domājot par darbinieku veselību un spēku atjaunošanos, nodrošina iespēju apmeklēt sporta zāli, tiek rīkotas iekšējās sacensības dažādos sporta veidos (volejbols, novuss u.c.).

Informāciju par aktuālajām vakancēm ērti apskatīt Rīgas satiksmes interneta mājaslapā: www.rigassatiksme.lv. Aicinām arī sekot līdzi aktuālajai informācijai sociālajos tīklos facebook un draugiem.lv, kā arī par jaunumiem ērti uzzināt, braucot sabiedriskajā transportā, kur uz monitoriem izvietota aktuālā informācija, tajā skaitā par vakancēm. Plašāku informāciju iespējams uzzināt, zvanot uz tālr. nr. 67104751 vai ierodoties Personāla pārvaldības daļā Rīgā, Vestienas ielā 35, 125. kabinetā. Lai pieteiktos kādai no vakancēm, aicinām sūtīt CV uz e-pasta adresi: personals@rigassatiksme.lv.
13OTRdiena