Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

"Rīgas Skolēnu pils" piedāvā vairāk nekā 60 interešu pulciņus

© Portāls nra.lv

Sākoties jaunajam mācību gadam, šodien, 5. septembrī, notika bērnu un jauniešu centra "Rīgas Skolēnu pils" atvērto durvju diena. Ar aktivitātēm varēja iepazīties gan mācību telpās, gan pagalmā. Portāls nra.lv novēroja lielu vecāku un bērnu interesi par pēcskolas aktivitātēm. Pie reģistrēšanās galdiem veidojās rindas.

Vēl pirms darba dienas beigās vecāki kopā ar bērniem devās uz "Rīgas Skolēnu pili", Kr.Barona ielā 99, kur iepazinās ar plašu piedāvājumu bērniem un jauniešiem, kā pavadīt savu brīvo laiku pēc skolas.

Mācību telpās un pagalmā varēja iepazīties ar vairāk nekā 60 pulciņiem un nodarbībām, piedalīties spēlēs, iziet sporta tūrisma šķēršļu joslu, noskatīties sagatavotos priekšnesumus, konsultēties ar centra skolotājiem un izvēlēties sev piemērotās nodarbības.

Vecāki reģistrē savus bērnus pulciņiem "Rīgas Skolēnu pilī" / Portāls nra.lv

Sarunā ar nra.lv "Rīgas Skolēnu pils" direktore Māra Vilciņa atklāj, ka tieši skolotāji ir tie, kuru dēļ bērni un jaunieši gatavi katru gadu pieteikties nodarbībām. Svarīgi, lai skolotājs ir atvērts un interesants. Viens no apmeklētākajiem pulciņiem ir zīmēšana, kurā ir vairāki pasniedzēji un to grupas vienmēr ir pilnas.

Vairāk par piedāvātajiem pulciņiem un to maksu uzzini sarunā ar M. Vilciņu.

"Rīgas Skolēnu pilī" reģistrēšanās interešu pulciņiem turpinās līdz 8. septembrim.