Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Noslepkavotā Bunkus mamma: Ne mirkli nešaubos, ka noziegumu izdosies atklāt; bēres notiks trešdien

© f64

Atvadīšanās no aizvadītājā nedēļā noslepkavotā maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus notiks 6.jūnijā, plkst.12, Rīgas Vecā Svētās Ģertrūdes evanģēliski luteriskajā baznīcā, norāda administratora māte Dace Bunkusa.

Tāpat viņa arī aicināja atsaukties jebkuru, kas slepkavības dienas rītā redzējis kaut ko neierastu.

Noslepkavotā Mārtiņa mamma atklātā vēstulē vērsusies pie medijiem, atzīstot: "Vēlos no sirds pateikties līdzcilvēkiem un Latvijas sabiedrībai par atbalstu un izteikto līdzjūtību mūsu ģimenei traģiskā laikā. Vēlos teikt milzīgu paldies Latvijas policistiem un citiem iekšlietu struktūru darbiniekiem, kas šajās dienās netaupa nekādus spēkus, lai notvertu Mārtiņa slepkavas un atklātu nozieguma pasūtītājus. Ne mirkli nešaubos, ka noziegumu izdosies atklāt un nav svarīgi vai tas notiks rīt, pēc nedēļas vai gada. Ja kāds ir pamanījis ko neierastu slepkavības rītā, lūdzu nekavēties un sazināties ar policiju - pat it kā nenozīmīgas detaļas var izrādīties kritiski svarīgas izmeklēšanā. Tāpat vēlos pateikties Latvijas valstsvīriem un līderiem par nedalītu Mārtiņa slepkavības nosodījumu. Šis mūsu ģimenei ir dziļu sēru laiks. Lūdzu sabiedrību un medijus respeketēt ģimenes privātumu un Mārtiņa piemiņu. Paldies par sapratni."

Visus, kas vēlas atvadīties no Mārtiņa, aicinām uz kopīgu aizlūgumu Rīgas Vecā Svētās Ģertrūdes evanģēliski luteriskā baznīcā, 2018. gada 6. jūnjā plkst. 12:00, Ģertrūdes ielā 8.