Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Noderīga informācija visiem "Swedbank" internetbankas lietotājiem

© F64

"Swedbank" no ceturtdienas pielāgojusi internetbanku lietošanai mobilajos tālruņos, pavēstīja bankas mediju attiecību vadītāja Kristīne Jakubovska.

Līdz ar to turpmāk internetbanka būs ērta lietošanai arī mobilo tālruņu ekrānos, kurus lieto arvien vairāk klientu - vairāk nekā 33% "Swedbank" internetbankas apmeklējumu ir no mobilajām ierīcēm.

Viņa informēja, ka "Swedbank" no ceturtdienas piedāvā klientiem jaunu internetbankas versiju, kas pielāgota lietošanai no dažādu ierīču ekrāniem - gan lieliem, gan maziem. Līdz ar to turpmāk internetbanka būs ērta lietošanai arī mobilo tālruņu ekrānos, kurus lieto arvien vairāk klientu - vairāk nekā 33% "Swedbank" internetbankas apmeklējumu ir no mobilajām ierīcēm.

Jaunā internetbankas versija izstrādāta gan privātpersonu, gan uzņēmumu internetbankām.

Jaunajā "Swedbank" internetbankas dizainā ir arī jauns satura izkārtojums, kas pielāgots ekrāna izmēram uz klienta mobilā tālruņa, datora vai planšetes. Vertikālā izvēlne datora ekrānā aizvietota ar horizontālo, tādējādi arī datora ekrānā visas galvenās sadaļas turpmāk atradīsies lapas augšā un nebūs nepieciešamības "bīdīt" ekrāna attēlu, lai atrastu vajadzīgo. Par visiem jaunumiem dizainā un izkārtojumā klientiem pieejams apkopojums "Swedbank" internetbankā.