Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

"Maxima" loģistikas centrā moderni iekrāvēji

DRAUDZĪGĀKI UN TAUPĪGĀKI. Jaunie iekrāvēji paaugstina darba efektivitāti un samazina elektroenerģijas patēriņu par aptuveni 30 procentiem. Litija jonu akumulatoriem ir par 300% līdz 500% ilgāks darbības laiks nekā ar svina skābi darbināmiem akumulatoriem, un tie ir videi draudzīgāki © F64

Mazumtirdzniecības tīkla Maxima Latvija loģistikas centrā Abras esošās iekārtas pilnībā nomainītas uz 78 moderniem ar litija jonu akumulatoru darbināmiem iekrāvējiem.

Šī ir revolūcija loģistikas nozarē, padarot loģistikas centru Abras par mūsdienīgāko loģistikas centru Baltijā un Ziemeļeiropā, kas aprīkots ar šāda daudzuma elektriskās industriālās kraušanas tehniku. Kopējās projekta investīcijas ir ap 1,7 miljoniem eiro.

«Jo efektīvāka būs mazumtirdzniecības uzņēmuma piegādes ķēde, jo veiksmīgāka būs uzņēmuma attīstība, tāpēc ļoti priecājamies, ka esam spēruši soli nākotnē jau tagad, nomainot esošo loģistikas centra tehniku uz jauno. Turklāt tā mūsu darbiniekiem loģistikas centrā ikdienu padarīs daudz ērtāku un vieglāku, un tā ir videi draudzīgāka,» par jauno loģistikas centra iekārtu ieviešanu uzsver Maxima Latvija operacionālā vadītāja Kristīne Āboltiņa.