Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Kosmētikas ražotājs "Dzintars" turpina attīstīties; būs jauni produkti

© F64

Kosmētikas ražotāja AS "Dzintars" šonedēļ iepazīstinās ar jaunu ārstnieciskās kosmētikas produktu līniju kāju kopšanai "Future Formula SOS".

Pirms vairākiem gadiem laboratorijas "Dzintars" speciālisti uzsāka īpaši efektīvas kosmētikas stratēģisko izstrādi, pamatā izmantojot dabisko sastāvdaļu noderīgās īpašības un zināšanas par izejvielām. Jaunie produkti īpašai kāju kopšanai - "natural pharmaceutical cosmetic "Future Formula SOS"" - ir nākamais solis ārstnieciskās kosmētikas segmenta attīstībā.

"Mūsu ārstnieciskās kosmētikas produktu unikalitāte slēpjas tās sastāvā. Šīs sērijas produkti satur rūpīgi atlasītas dabiskas izcelsmes aktīvās sastāvdaļas, kuru iedarbība novērš konkrētas veselības problēmas," sacīja Iļja Gerčikovs.

Jaunie "Future Formula SOS" sērijas produkti ir paredzēti kāju kopšanai un tādu izplatītu problēmu efektīvai profilaksei kā pietūkums, smagums un sasprindzinājums kājās, raupja pēdu āda un saplaisājuši papēži, nagu un pēdu sēnīšu infekcijas.

"Dzintars" 2016.gadā strādāja ar 5,807 miljonu eiro apgrozījumu un cieta 1,729 miljonu eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Dzintars" ir parfimērijas un biokosmētikas izstrādātājs un ražotājs, un tā produktu klāstā ir vairāk nekā 1000 veidu kosmētikas, parfimērijas produktu, kā arī dekoratīvās kosmētikas izstrādājumu. Kompānija ir reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2,817 miljoni eiro.

Jau vēstīts, ka Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesa 2016.gada 17.oktobrī ierosināja "Dzintara" tiesiskās aizsardzības procesa lietu.

Uzņēmuma pārstāvji skaidroja, ka divas krīzes, no kurām viena bija 2008.gadā, bet otra 2014.gadā, veicinājušas "Dzintara" tradicionālo tirgu samazināšanos, pārdošanas apmēru kritumu un apgrozāmo līdzekļu trūkumu. Tādējādi uzņēmumam uzkrājušies parādi.