Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Ievas Pļavnieces un viņas dzīvesbiedres nedienas: Nomirst bizness un kaķis

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Aktrise Ieva Pļavniece un viņas dzīvesbiedre Anamika Goldberga nākušas klajā ar paziņojumu par Kauguros abu izveidotās grilnīcas «Četri kaķi» aizvēršanu.

»Vakara Ziņas« sazinājās ar vienu no grilnīcas saimniecēm Ievu Pļavnieci, taču viņa esošo situāciju atteicās komentēt.

Nomirst bizness un kaķis

Kaķis Džambo, kā kādā no intervijām atklāja aktrise Ieva Pļavniece, bija Kauguru grilnīcas «Četri kaķi» veiksmes talismans. Zīmīgi, ka šis murrātājs pieklīda dienā, kad Ieva Pļavniece ar komandu devās izpētīt jauno ēdināšanas un atpūtas vietu Kauguros. Džambo uz šo vietu atnācis arī citu dienu, tā turpinoties, viņš kļuva par īstenu šīs vietas saimnieku. Neilgi pirms grilnīcas aizvēršanās Džambo devies uz citiem medību laukiem. «Četri kaķi» gan mierina interesentus sociālajā tīklā «Facebook», skaidrojot, ka Džambo vairs nebija jauneklis un viņš aizgājis nemokoties, dabiskā nāvē.

Džambo bijis vienīgais dzīvais kaķis grilnīcā. Visi pārējie bija suvenīru kaķi, kas ir aizceļojuši uz grilnīcas komandas mājām. Mistikas pieskaņu notikušajam piešķir arī fakts, ka konkrētajā grilnīcas adresē Talsu šosejā 31, pamatojoties uz uzņēmumu reģistra «Lursoft» atrasto informāciju, iepriekš ir likvidēti veseli trīs uzņēmumi.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv