Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS: Hosamam jaunas attiecības; Linda Mūrniece: Man negribas iet uz ielas

© Ekrānuzņēmums no žurnāla "Vakara Ziņas"

Tā kā Hosama jaunās attiecības sacēlušas sociālajos tīklos un interneta vidē pamatīgu ažiotāžu, vērsāmies arī pie deputāta bijušās sievas – uzņēmējas, viesnīcas «Roma» vadītājas Lindas Mūrnieces, vaicājot, kā viņa vērtē bijušā vīra izvēli.  

Atkal uzjundī pagātnē pārdzīvotais

Linda Mūrniece komentēt bijušā vīra gaitas un viņa jaunās attiecības īpaši nevēlas un sarunā ar »Vakara Ziņām« ir lakoniska: «Man negribas iet uz ielas.»

Bijušajai sievai jaunie notikumi uzjundījuši pārdzīvotās šķiršanās sāpes, tādēļ mikroblogu vietnē «Twitter» Linda, dienā, kad pasauli pāršalca vēsts par Hosama jauno sirdsdāmu, bijušā vīra jaunās attiecības komentējusi šādi: «Diez, kas «kārtējai» sievietei liek domāt, ka viņa ir «īstā»? Visas iepriekšējās arī tā domāja.» Uz Lindas ierakstu reaģējuši ļaudis un steiguši komentēt, norādot, ka tas ir naivums, vēl kāds mudina Lindu Mūrnieci pastāstīt, kas tā velk pie šā veča. Bet arhitekte Velga Drupa pamācoši nosaka: «Sievietes «iegrābjas», jo reizēm paiet 3-4 (vai vairāk) gadi, līdz atklājas, kas faktiski ir vīrietis, kuram viņas uzticas un ar kuru kopā dzīvo. Bet vīrieši mēdz «piesiet» sev izdevīgu dūjiņu.»

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv