Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā

Pie Dziesmu un deju svētku biļetēm tikuši cilvēki, kuriem sākumā noskaitīja tikai naudu

© Ģirts Ozoliņš, F64 Photo Agency

486 cilvēki 3.martā iegādājās internetā biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem, bet nebija tās saņēmuši e-pastā un neatrada arī savā profilā "Biļešu Paradīzes" sadaļā "Jūsu pirkumi". Svētku rīkotājs un SIA "Biļešu Paradīze" aktīvi risina šo situāciju, lai īpašnieki savas biļetes pēc iespējas ātrāk saņemtu.

SIA "Biļešu Paradīze" līdz 9. martam visiem 486 pircējiem pārskaitījusi naudu, kas noņemta no konta biļešu pirkšanas procesā. Šobrīd 467 no šiem pircējiem jau ir veiksmīgi iegādājušies biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem, savukārt 19 cilvēki nav atsaukušies SIA "Biļešu Paradīze" atkārtotam aicinājumam iegādāties biļetes. SIA "Biļešu Paradīze" un Svētku rīkotāji vēlreiz aicina šos cilvēkus atsaukties, lai veiksmīgi atrisinātu radušos situāciju.

Dziesmu un deju svētku programmu kopā veido 65 pasākumi, no kuriem 43 ir brīvi pieejami un ir bez maksas. Visu svētku nedēļu dažādās Rīgas vietas - Vērmanes dārzā, Esplanādē, Latvijas Etnogrāfiskajā Brīvdabas muzejā, Doma laukumā, Rīgas skvēros un parkos, notiks kultūras pasākumi un koncerti. Pasākumu pieejamība būs nodrošināta sabiedriskajos medijos un internetā.

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki, kas notiek Latvijas valsts simtgades zīmē, Rīgu pieskandinās no 2018. gada 30. jūnija līdz 8. jūlijam. XXVI Vispārējos latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkus organizē Latvijas Nacionālais kultūras centrs, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esošā valsts iestāde, atbalsta lieldraugi Swedbank, Elektrum, Latvijas Mobilais Telefons (LMT), kā arī atbalstītāji Rimi, Squalio un Circle K Latvia.