Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS: Elīna Maligina gatavojas iznēsāt nelaiķa Valērija bērnu

© F64

Iespējams jauns pavērsiens ne tikai cīņā par Valērija Maligina desmitiem miljonu vērto mantojumu, bet arī viņa atraitnes Elīnas Maliginas dzīvē. Kā noskaidroja »Vakara Ziņas«, pēdējās nedēļās pirms Valērija pāragrās nāves abi aktīvi gatavojušies bērniņa ieņemšanai, un tieši šajās dienās abiem jau bijusi nolikta atkārtota izmeklēšana slavenā Šveices klīnikā, kur vēl aizvien glabājoties materiāls abu kopīga bērniņa ieņemšanai mākslīgās apaugļošanas ceļā.

Sapnis par diviem mantiniekiem

Varētu domāt, ka Valērija pēkšņā un pāragrā nāve šiem pāra sapņiem pārvilkusi svītru. Tomēr ģimenei tuvas uzticības personas »Vakara Ziņām« stāsta, ka abu salabšanas periods pēc kaislīgā konflikta Vīnē, bijis ne mazāk kaislīgs. Neesot izslēgts ne tas, ka Elīna varētu būt pirmajā trimestrī, ne tas, ka viņa vēl varētu ieņemt Valērija bērnu, jo pāris, cenšoties tikt pie mantinieka, esot sagatavojies arī šādai iespējai - bērniņu ieņemt mākslīgas apaugļošanas ceļā.

Pērnā gada novembrī Elīna un Valērijs intensīvi konsultējušies elitārā Šveices klīnikā «Swiss Medical Partners, MEDIP AG». «Valērijs ļoti gribēja, lai Elīna laiž pasaulē viņa bērnu. Viņš sapņoja par diviem kopīgiem bērniņiem,» atstāsta abu uzticības persona.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara Ziņas", www.vz.lv