Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS: Rimšēviča bijusī sieva: Es neredzu Latvijā līdzvērtīgu cilvēku Ilmāram

© Nacionālā ziņu aģentūra LETA

Otrdien notikušajā preses konferencē atbalstīt Ilmāru Rimšēviču ieradās arī viņa bijusī sieva, Latvijas Nacionālā teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Rimšēviča (51). Abu laulībā ir dzimušas trīs meitas Dane (30), Santa (27) un Elizabete (16). Žurnāls »Vakara Ziņas« sazinājās ar Līgu Rimšēviču, lai uzzinātu, kā bijusī sieva var palīdzēt.

"Protams, es šo cilvēku pazīstu vismaz 35 gadus. Es ļoti labi zinu, kā viņš kādā situācijā reaģētu. Un uz ko viņš ir gatavs un uz ko nav. Tā ir mana pārliecība. Tā kā es jau 20 gadus strādāju sabiedrisko attiecību sfērā, manuprāt, ļoti labi redzu, kas notika mediju vidē. Tas ir tikai dabīgi, ka šādā situācijā es negrasos iet uz barikādēm vai ar lozungiem.

Mūsu ģimenē ir pieņemts, ja kādam ir problēmas, tad visi par viņu iestājas un atbalsta. Šis nekādā gadījumā nebūs izņēmums. Tas ir atbalsts manu trīs bērnu tētim.

[...]

Protams, esmu optimiste. Domāju, ka taisnība uzvarēs. Viss būs labi ne tikai Ilmāra Rimšēviča ģimenei, draugiem, bet arī visai Latvijai. Es esmu absolūti pārliecināta, ka viņš Latvijas labā tieši starptautiskajā arēnā ir darījis tik daudz kā reti kurš. Es neredzu Latvijā līdzvērtīgu cilvēku Ilmāram, kas varētu atrasties Latvijas Bankas prezidenta amatā un izdarīt to, ko viņš spēj."

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv