Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Kļūs zināms Maligina testaments

© Jānis Vecbrālis/ F64 photo Agency

Šodien nolasīs mūžībā aizgājušā farmācijas kompānijas AS "Olainfarm" vadītāja un līdzīpašnieka Valērija Maligina testamentu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Testamenta nolasīšanu izsludinājusi zvērināta notāre Valda Vaivara.

Pieteikties aicināti visi mantinieki, kreditori un citas personas, kurām ir tiesības uz mantojumu. Pieteikšanās termiņā nepieteiktās kreditoru pretenzijas tiks dzēstas. Mantojumam pieteikties var līdz 2018.gada 13.aprīlim.

Testaments tiks nolasīts plkst.16 Vaivaras prakses vietā Rīgā, Kalpaka bulvārī 9. Uz testamenta nolasīšanu aicināti visi, kuriem kā mantiniekiem, kam būtu tiesības mantot pēc likuma, legatārijiem, kreditoriem vai kā citādi, ir kādas tiesības uz mantojumu. Uzaicinātas arī personas, kurām ir iebildumi pret mirušā pēdējās gribas rīkojuma aktu, pretējā gadījumā tas tiks atzīts par likumīgā spēkā stājušos.

Jau vēstīts, ka Maligins mūžībā aizgāja 2017.gada 9.decembrī 52 gadu vecumā.

Maligins kļuva par "Olainfarm" valdes priekšsēdētāju pēc uzņēmuma privatizācijas 1997.gadā.

"Olainfarm" nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā.