Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

Patversme: Kucēnu vairotāji, kad jūs, bezsirži, beigsiet vairot nelaimi?

© Tukuma dzīvnieku patversme

"Kucēnu vairotāji, kad jūs, bezsirži, beigsiet vairot nelaimi?" savā draugiem.lv kontā savu sašutumu neslēpj Tukuma dzīvnieku patversme.

"Ja cilvēka rokās ir ielikts maza un nelaimīga kucēna liktenis, tad to var uzskatīt par svētu uzdevumu un mūsu atbildības līmeņa pārbaudījumu! Kucēnu dāvātāji turpina savu triumfa gājienu, vairojot nelaimi un ciešanas, pakļaujot mokām un sāpēm pavisam mazas un nevainīgas dvēselītes! Mūsu, dzīvnieku glābēju, rokās ir ielikta laimes, veiksmes un prieka - mazās Grejas dzīves ceļa, kuru apgaismo Laimes zvaigzne, rādītāji!
Pajumtes došana, rūpju sniegšana pamestam dzīvniekam ir viens no cilvēka mūža uzdevumiem, tas ir dzīves jēgas piepildījums. Tas nav bezjēdzīgs upuris, jo glābt dzīvību un padarīt laimīgu dzīvnieku, kura dvēselīte sarāvusies čokurā un ieslēpusies pašā tālākajā likteņa labirinta stūrī, ir garš un pozitīvu jūtu piepildīts laiks!
Kucēnu vairotāji!! Kad jūsu smadzenes sāks darboties un pildīt savu funkciju?! Kad jūs, bezsirži, beigsiet vairot nelaimi?!!
Mazulīte Greja dzīvoja malkas šķūnī, jo viņa tā īsti nevienam nebija vajadzīga... Grejai meklējam pašas labākās mājas un visatbildīgākos saimniekus! Sunīte būs vidēja auguma, pašlaik viņai ir 4 mēneši!