Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Baisa avārija Vecmīlgrāvī – meitene cīnās par savu dzīvību

© Ekrānšāviņš no video

Jau vēstīts, ka pirmdienas, 18.decembra, naktī Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju no Valsts policijas par kādu "Audi" vadītāju, kurš, iespējams, pie stūres sēdies alkohola reibumā. Informācija par meklēto automašīnu nosūtīta visām ekipāžām. Tāpat noskaidrots, ka autovadītājs, iespējams, devies Vecmīlgrāvja virzienā.

Neilgi pēc pulksten 1.00 naktī policisti meklēto automašīnu pamanīja un vairākkārt deva rīkojumu apstāties, taču "Audi" vadītājs rīkojumam nepakļāvās un strauji uzņēma ātrumu. Pēc dažiem mirkļiem bēgošajam šoferim lielā ātrumā izdevās nozust no policijas redzesloka, bet kārtības sargi turpināja braukt bēgļa virzienā. Vēl pēc mirkļa aiz neliela līkuma policisti pamanīja, ka bēgošais transportlīdzeklis ir avarējis. Piebraucot pie negadījuma vietas, kārtības sargi ieraudzīja, ka tā vadītājs un pasažieris turpina bēgšanu kājām, bet panākt bēgošos neizdevās, jo viņi ieskrēja mežā un nozuda tumsā.

Vienlaikus uz negadījuma vietu tika izsaukti mediķi, jo cietušas bija trīs automašīnas pasažieres, no kurām divas bija nepieciešams hospitalizēt.

Jaunākā informācija liecina, ka viena no cietušajām meitenēm ir cietusi ļoti smagi. Šobrīd viņa atrodas reanimācijā un cīnās par dzīvību. Jauniete areodas mākslīgajā komā. Mediķi viņai konstatējuši smagas galvas un sejas kaulu traumas.

Jauniete triecienā izsviesta pa auto aizmugurējo logu un atradās aptuveni 30 metrus no spēkrata.

Mirkli vēlāk notikuma vietā ieradās arī Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu.

Pašlaik Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. Lai gan "Audi" vadītājam sākotnēji no notikuma vietas izdevās aizbēgt, vakar viņš pats vērsās Valsts policijā un atzinās izdarītajā.