Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Drosmīgi: Radīts erotisks vīriešu kalendārs, lai piepildītu sapni jauniešiem ar īpašām vajadzībām

© Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā šefpavāra Raimonda Zommera jaunā restorāna “Epiloque” telpās tika prezentēts erotisks vīriešu kalendārs “XII Stāsti”, kas radīts ar mērķi piepildīt jauniešu kora “Nāc līdzās” sapni - uzstāties 2018. gada Dziesmu svētkos. Šim mērķim tiks novirzīti visi līdzekļi, kas tiks saņemti, izplatot kalendāru.

XII Stāsti vēsta par drosmīgiem, atraktīviem un neparastiem vīriešiem no mūsu vidus. Par tā modeļiem ar nolūku izvēlēti vīrieši, kas nav sabiedrībā plaši pazīstami, tādējādi uzsverot katras personas spēju atstāt savu nospiedumu, ietekmējot sabiedrībā svarīgus procesus.

Šie stāsti tiek izteikti caur fotogrāfes Sandijas Veikšas un Daigas Oļševskas fotoobjektīvu, apliecinot uzdrīkstēšanās spēku, atklājot kaislības un šo cilvēku pasauli. Ideja par šādu kalendāra formātu radās Ievai Sīmanei, ko kopdarbā ar brīvprātīgo komandu 30 cilvēku sastāvā arī izdevies realizēt, izsakot pateicību vīriešiem par klātesamību sievietes dzīves pieredzē un iedvesmu, vairojot laimes mirkļus.

Publicitātes foto


Lai vairotu pozitīvās emocijas , “XII Stāsti” veidots ar mērķi atbalstīt labdarības fonda “Nāc līdzās” kori, palīdzot 22 jauniešiem ar īpašām vajadzībām nokļūt tuvāk sapnim par dalību 2018. gada Dziesmu svētkos, lai dziedātu kopā ar pārējiem Latvijas koriem Mežaparka Lielajā estrādē. Fonda “Nāc līdzās” korī, kas pastāv jau piekto gadu dzied neredzīgi un vājredzīgi jaunieši, kā arī jaunieši ar garīgās atpalicības un kustību traucējumiem vecumā no 14 līdz 35 gadiem.
Kora solisti uzstājās arī kalendāra prezentācijas svētkos, Diānai Ponaskovai priecējot sanākušos ar solo dziedājumu, bet Līvai Palejai ar saksofona spēli.


Kalendāru par 10 eiro ziedojumu iespējams iemainīt kora “Nāc līdzās” koncertos, ko jau paspējis izdarīt Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi, apmeklējot jauniešu koncertu Vidzemes koncertzālē Cēsīs.