Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS. Plēpis smagi slims

© Lauris Aizupietis/F64

Adventes pirmajā svētdienā Rīgas Sāpju Dievmātes baznīcā notika labdarības sarīkojums «Mīlestības pieskāriens», kas veltīts šīs baznīcas ēkas atjaunošanai.

Ļaužu sirdis priecēja un sildīja Latvijā pazīstami un spoži skatuves mākslinieki - Dita Lūriņa, Marija Bērziņa, trīs Latvijas tenori - Nauris Puntulis, Miervaldis Jenčs, Guntars Ruņģis, kā arī Kristīne Šomase, Viktors Lapčenoks un Ginta Vikmane. Brīnišķīgo pasākumu bija uzticēts vadīt tautā mīlētajam aktierim Rūdolfam Plēpim, taču no viņa nebija ne ziņas, ne miņas. Kur atkal bija pazudis Plēpis, kuram šī nav pirmā reize, kad viņš neierodas uz tik atbildīgu pasākumu? Paldies jāsaka aktierim Jānim Paukštello, kas neapjuka, bet lieliski novadīja labdarības sarīkojumu.

Sazinoties ar Rūdolfu Plēpi, lai noskaidrotu patiesos iemeslus, kādēļ aktieris neieradās vadīt viņam uzticēto pasākumu un pat nepiezvanīja organizatoriem, lai brīdinātu, ka nebūs, viņš savu neierašanos attaisnoja ar pēkšņām veselības problēmām. Brīdī, kad aktierim mājās kļuvis slikti, nav bijis arī nepieciešamo zāļu pret paaugstinātu asinsspiedienu. Veselības problēmas bija tik negaidītas un smagas, ka viņš nespēja pat paziņot par savu neierašanos kolēģiem, kas gaidīja baznīcā.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv