Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Ģimene Naukšēnos lūdz palīdzību, lai paglābtos no sniega un lietus

© Ekrānšāviņš no video

Kauču ģimenei Naukšēnu novadā pēc ugunsgrēka ir vajadzīga palīdzība. Ģimenes mājai steidzami nepieciešams jauns jumts, lai sniega un lietus dēļ vēl vairāk nepasliktinātu tās stāvokli, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Visticamāk, īssavienojuma dēļ vecais elektriskais sildītājs, kas tika ieslēgts mājas otrajā stāvā, aizsvilās, liesmas izpostīja istabu ar visām mantām, kā arī pusi mājas jumta.

Pēc ugunsnelaimes postaža ir iespaidīga - šobrīd nelietojama ir arī pirmā stāva istaba, kas pietecējusi ar ūdeni. No mantām, kas atradās degušajā istabā, nav palicis pāri nekas. Vienīgi mājas otra daļa ar jumtu ir palikusi neskarta.

Ekrānšāviņš no video

Ģimene lūdz palīdzību - ja jums ir lieki būvmateriāli, tie lieti noderētu mājas atjaunošanai. Šobrīd vissvarīgākais ir tieši jumts, ko nepieciešams pēc iespējas ātrāk savest kārtībā.

Ikviens, kurš var ģimenei palīdzēt ziedojot, ir aicināts zvanīt uz atvērto palīdzības tālruni 90067088 - maksa par vienu zvanu ir 1,42 eiro. Savukārt tie, kuri vēlas ar cietušajiem sazināties personīgi, lai dotu kādu labumu ir aicināti zvanīt pa tālruni 29110676.