Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Bērnu ārste noved jauno māmiņu teju līdz nervu sabrukumam

© F64

Jaunajai māmiņai Danai ar divgadīgo dēlu vizīte pie pulmonoloģes, lai noskaidrotu, kādēļ viņas mazais klepo, beidzās teju ar nervu sabrukumu, raksta "jauns.lv", atsaucoties uz žurnālu "Likums un Taisnība".

Pulmonoloģe Silvija Remberga pārmetusi, ka māte par mazo nerūpējas, pretēji viņas izfantazētām Eiropas Savienības regulām sūta bērnudārzā un dēliņš klepojot nevis trīs dienas, bet gan veselu gadu. Turklāt ārste mazajam izrakstījusi zāles, kuras viņam drīzāk var nevis palīdzēt, bet gan kaitēt.

Ārste pat aizrunājusies tiktāl, ka vajag vai nu pašai sēdēt mājās, vai algot auklīti, lai bērns nebūtu jāsūta bērnudārzā. “Ja to nevaru atļauties, tad par to vajadzēja domāt ātrāk (kad nolēmu ieņemt bērnu un tā tālāk). Vizīte pie ārstes pārvērtās nevis par medicīnisku konsultāciju, bet gan par mobingu pret mani. Pēc tam ārste bērnam izrakstīja stipras zāles - antiobiotikas,” teic māmiņa.

Pēc pāris dienām Dana atkal aizgāja pie ģimenes ārstes, un viņa bijusi šausmās par bērnam izrakstītajām tabletēm. Tās esot tik spēcīgas, ko izrakstot ļoti smagos gadījumos astmatiķiem.