Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

"Neatkarīgā Rīta Avīze" aizsāk akciju "Sasildi Ziemassvētkos"

DVĒSELES PLAŠUMU var iepazīt arī mazās lietās – uzsver Neatkarīgās galvenā redaktore Anita Daukšte un aicina dalīties ar sirdssiltumu © Rūta Kalmuka/F64

Neatkarīgā Rīta Avīze ilgus gadus Ziemassvētku laikā ir rīkojusi labdarības akciju Karsto vēstulīšu laiks, kurā palīdzējām piepildīt gan bērnu, gan cienījama vecuma cilvēku, gan ģimeņu Ziemassvētku ilgas, lūgumus, nereti pavisam praktiskus, jo tieši tādas bija ģimeņu vajadzības, un sniedzām palīdzīgu roku krīzes situācijās.

Šogad labdarības akcija turpinās, taču tās ideja ir mainījusies. Mēs, redakcijas kolektīvs, esam nolēmuši kļūt par labo darbu, sirsnības un savstarpēja, cilvēciska atbalsta vēstītājiem. Šogad līdz ar Adventes laiku sākam akciju Sasildi Ziemassvētkos, lai stāstītu par cilvēkiem, kuri darina un veido dažādas lietas labdarības nolūkos, cilvēkiem, kuriem labdarības tirdziņi ir iespēja piedāvāt mums savus rokdarbus - brīnišķīgas un skaistas lietas gan ikdienai un svētkiem. Ne vienmēr ziņas par rokdarbniekiem un amatniekiem izskan pietiekami skaļi, ne vienmēr līdzcilvēki uzzina par idejām, kurām nepieciešams atbalsts, lai tās īstenotos. Tāpēc mēs par šiem cilvēkiem stāstīsim!

Logo

Neatkarīgās Rīta Avīzes galvenā redaktore Anita Daukšte saka: «Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks, taču dāvināt var ne tikai lietas un labumus, dāvināt var uzmanību tam, kam tās ir trūcis, labu vārdu tam, kuram tas nav bijis izteikts, sirsnību tiem, kuriem dzīvē nav veicies. Reizēm ar to jau ir pietiekami. Bet var arī dāvināt savu palīdzību, un to Neatkarīgā jūs aicina darīt. Adventes laikā mēs rakstīsim par tiem cilvēkiem, kuri ar sirds siltumu darina lietas, lai jūs, tās nopērkot, palīdzētu viņiem nodot sirds siltumu no rokas rokā. Mēs gaidīsim arī jūsu stāstus par cilvēkiem, kuri grib dalīties savā sirds siltumā, un stāstus par tiem, kuri vēlas šo sirds siltumu saņemt caur dāvanu kā uzmanības apliecinājumu. Dvēseles plašumu var iepazīt arī mazās lietās. Jāmāk to ieraudzīt un novērtēt. Lai jums dvēseliski silts Ziemassvētku gaidīšanas laiks!»

Neatkarīgā Rīta Avīze sūta siltus sveicienus tiem, kuri jau uzrakstījuši redakcijai, pateicoties par pagājušo gadu akcijām, kurās gūtais atbalsts un līdzcilvēku sirds siltums silda un uzmundrina joprojām. Šogad aicinām pastāstīt mums pasta vēstulēs vai elektroniskajā pastā (ingap@nra.lv) par cilvēkiem, kuri jums dzīvo līdzās un darina lietas, lai palīdzētu sev vai citiem cilvēkiem, arī palīdz un organizē, lai labās idejas sasniegtu dzirdīgas ausis. Tieši šādi cilvēki ir Starptautiskā Sieviešu kluba dāmas, kuras šuj un ada skaistas un praktiskas lietas Ziemassvētku tirdziņam, kurā gūtie ienākumi nonāks pie bērniem un ģimenēm visā Latvijā, un par kurām mēs stāstām jums pirmajā Sasildi Ziemassvētkos rakstā.