Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Latvijas sporta klubu tīkls plāno iekarot Eiropas pilsētas

© F64

Latvijas sporta klubu tīkls "People Fitness" nākamgad plāno atvērt klubus Somijas galvaspilsētā Helsinkos, Itālijas pilsētā Milānā un Apvienotās karalistes galvaspilsētā Londonā, pastāstīja "People Fitness" mārketinga direktore Aleksandra Dembo.

Viņa norādīja, ka uzņēmuma ieskatā minētie tirgi ir ļoti perspektīvi sporta klubiem, jo Helsinkos, Milānā un Londonā ir ļoti augsts pakalpojuma pārklājuma rādītājs, kas, savukārt, nozīmē, ka tur ir lielāks potenciālo klientu skaits. "

Dembo skaidroja, ka, domājot par darbības paplašināšanu, vērā tika ņemts arī tas, ka, piemēram, "People Fitness Riga Center" sporta klubā jau sasniegta maksimālā zāļu noslodze, turklāt visi ekonomiskie uzņēmējdarbības rādītāji apliecina tā sekmīgu darbību.

Vaicāta, kādēļ nolemts atvērt sporta klubus tieši minētajās pilsētās, Dembo skaidroja, ka lēmums atvērt vienu no tīkla fitnesa klubiem Helsinkos pieņemts, jo tā atrodas tuvu Igaunijas galvaspilsētai Tallinai, kur "People Fitness" jau atvēris vienu klubu, bet otrs pašlaik ir celtniecības procesā. "Izdevīgums ir tajā, ka šim reģionam būs viens menedžeris, kas varēs vadīt klubus gan Igaunijā, gan Helsinkos. Mūsuprāt, tas būs efektīvi," norādīja kluba mārketinga direktore.

Savukārt lēmums atvērt sporta klubus Milānā un Londonā pieņemts, jo tās uzņēmuma vadības ieskatā ir perspektīvas un interesantas pilsētas. Dembo uzsvēra, ka "People Fitness" Milānā nav konkurentu uzņēmuma pārstāvētajā segmentā, bet Londona ir pilsēta, kurā tas vēlas izmēģināt spēkus un pieteikt sevi. "Mēs ļoti labi izprotam tirgu, redzam un identificējam tendences, un uzskatām, ka fitnesa pakalpojumu sfērā varam piedāvāt kaut ko jaunu arī tik attīstītam tirgum kā Londona," sacīja Dembo.

Vaicāta, vai uzņēmuma nākotnes plānos ir paplašināt darbību arī kādā citā Eiropas pilsētā, Dembo norādīja, ka uzņēmums papildu Helsinkiem, Milānai un Londonai apsver sporta kluba atvēršanu Francijas galvaspilsētā Parīzē, norādot, ka uzņēmuma mērķis ir sevi pieteikt Eiropas tirgū.

Kā ziņots, "People Fitness" šā gada februārī Tallinā atvēra savu pirmo klubu Igaunijā.