Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS. Arnis Mednis pievarējis paralīzi

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Komponists un dziedātājs Arnis Mednis (56) ir atguvis veselību un dzīvotprieku pēc pārciestā insulta, kad pēc asins izplūduma galvā – ķermeņa kreisā puse ilgu laiku bija paralizēta. Viņš ir iemācījies no jauna staigāt. Protams, atbalstoties uz spieķa, bet pēc savas pasakainās multimediālās izrādes «Mana tautasdziesma», kas izskanēja Gaismas pils Ziedoņa zālē, raitā solī apstaigāja bibliotēkas pirmo stāvu, lai aprunātos ar koncerta klausītājiem, dzirdētu atsauksmes un komentārus.

Pēc ļoti ilgas pauzes atkal uz skatuves

Arnis Mednis apliecina, ka tiešām pēc ļoti ilga pārtraukuma viņš beidzot ir atgriezies uz skatuves. Protams, ne jau diendienā viņš koncertēs, bet iespēju robežās, cik atļaušot veselība.

Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Mednis radījis izrādi, kuras mērķauditorija ir jaunieši. Izrādē piedalās dziedātāji Aija Andrejeva un Ralfs Eilands, koklētājs Ansis Jansons, kā arī DJ Monsta/ DJ Kri, un pie sintezatora ir pats Arnis Mednis. Viņš muzikālās izrādes pirmizrādē turējās braši un ne tikai spēlēja sintezatoru, dziedāja, bet arī uzkurināja publiku, liekot tai aplaudēt un smieties.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv