Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

VIDEO: Valsts svētkos latviešiem tiks dāvāts īpašs video stāsts

© Ekrānšāviņš no video

Latvijā pazīstamu personību stāstus būs iespējams dzirdēt īpašā video projektā "Mana Latvija - lepojos!", kas tiks atklāts Latvijas Republikas Proklamēšanas dienas priekšvakarā, 17.novembrī, pulksten 17.00 pie Ministru kabineta ēkas Brīvības bulvārī 36.

Valsts kanceleja jau septīto gadu pēc kārtas piedalās gaismas festivālā "Staro Rīga" un īsteno valdības nama izgaismošanas projektu, stāstot par demokrātiskas valsts vērtībām, stiprinot valstiskuma apziņu un veicinot sabiedrības līdzdalību.

Šogad iedzīvotājiem tiks dāvināts īpašs video stāsts, kurā vienojušies vairāki desmiti Latvijas iedzīvotāju, lai pastāstītu par Latviju, tās vērtībām, savu izaugsmi un izmantotajām iespējām, līdzdarbošanos, kā arī sava dzīves ceļa piepildījumu.

"Latvija - tie esam mēs visi! Tās ir mūsu mājas, ko mīlam, vieta, par ko rūpējamies, un valsts, ko katrs atsevišķi un visi kopā veidojam. Aicinu ikvienu Latvijas iedzīvotāju "Staro Rīga" laikā atnākt līdz Ministru kabinetam un uzzināt, kā Latviju redz Mairis Briedis, Ivars Cinkuss, Vaira Vīķe-Freiberga, Jeļena Ostapenko, Vestards Šimkus un vēl 50 īpašas personības, kuras veido Latviju, lepojas ar to un nes mūsu vārdu pasaulē," norāda Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis.