Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Lidostā aizturēta meklēšanā esoša Latvijas pilsone

© F64

Ceturtdien lidostā aizturēta meklēšanā esoša Latvijas pilsone, informēja Valsts robežsardzē.

Uz ārējām robežām konstatēti deviņi robežpārkāpēji, tai skaitā minētā sieviete, kura ieceļoja no Londonas. Robežsargi konstatēja, ka viņa atrodas policijas meklēšanā.

Tāpat lidostā ieceļošana Latvijā liegta kādam Baltkrievijas pilsonim, kuram nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.

Uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti trīs ārzemniekiem. Grebņevas un Pāternieku robežkontroles punktā konstatēti divi Tadžikistānas un viens Krievijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus, proti, bija pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks Šengenas zonas valstīs. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti vienam Igaunijas bezvalstniekam.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības desmit personas - trīs Latvijas, trīs Baltkrievijas, divus Krievijas un pa vienam Igaunijas un Serbijas pilsonim.