Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Šorīt gaidāma lēna satiksme pa visiem ceļiem uz Rīgu

© F64

Pirmdienas rītā iespējama palēnināta satiksme uz visiem autoceļiem virzienā uz Rīgu, bet īpaši - uz tilta pār Lielupi uz Ventspils šosejas un pie rotācijas apļa Ulbrokā, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Šonedēļ turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa, posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas, tāpēc satiksme tur var būt īpaši palēnināta.

Šodien no plkst.10 līdz 12 tiks slēgta dzelzceļa pārbrauktuve Ogrē, Dārza ielā. Atkārtoti tā tiks slēgta arī operatīvajam transportam šodien no plkst.13.30 līdz 15. Savukārt pārbrauktuve Ogrē, Karjeras ielā, tiks slēgta arī operatīvajam transportam šodien no plkst.10.30 līdz plkst.12. Šodien no plkst.7 līdz 19 būs slēgta dzelzceļa pārbrauktuve Kārsavā, uz autoceļa Viļaka-Kārsava, kur būs jāizmanto apbraucamais ceļš.

Visvairāk satiksmes ierobežojumu būvdarbu dēļ saglabājas starp Varakļāniem un Viļāniem, kur ir 15 luksoforu posmi.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Valmieras šosejas no Braslas tilta līdz Straupei - trīs luksoforu posmi, kurus var izbraukt pusstundā, uz Rīgas apvedceļa no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas - viens luksoforu posms, kura izbraukšanai nepieciešama vairāk nekā pusstunda, uz Daugavpils šosejas no Aiviekstes tilta līdz Jēkabpilij - divos posmos satiksmi organizē satiksmes regulētāji, un tos var izbraukt pusstundā.

Tāpat plaši remontdarbi ir uz Liepājas šosejas no Saldus līdz Bukupei - septiņi luksoforu posmi, kurus var izbraukt 45 minūtēs, uz Ventspils šosejas uz Lielupes tilta - viens luksoforu posms, kura izbraukšanai nepieciešama vairāk nekā pusstunda, uz Liepājas - Klaipēdas šosejas no Rucavas līdz Lietuvas robežai - pieci luksoforu posmi, kurus var izbraukt pusstundā, uz ceļa Jēkabpils - Rēzekne - Ludza no Stirnienes līdz Viļāniem - 15 luksoforu posmi, kuru izbraukšanai vajadzīgs vairāk par stundu, kā arī no dzelzceļa pārbrauktuves līdz Ludzai - septiņi luksoforu posmi, kuru izbraukšanai vajadzīga nepilna stunda, un uz ceļa Daugavpils-Lietuvas robeža no Daugavpils līdz Medumiem - seši luksoforu posmi, kuru izbraukšanai vajadzēs vairāk nekā pusstundu.